Yılbaşı Tebrik Kartları Sahiplerine Ulaştı

Yılbaşı Tebrik Kartları Sahiplerine Ulaştı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bulunan üç köklü ilkokul arasında uluslararası eTwinning çalışması farklı etkinliklerle devam ediyor.

01.01.2024 81

First Step First Aid (İlk Adım İlk Yardım) Avrupa okul ağı eTwinning projesi kapsamında, öğrenciler yeni yıl tebriklerini paylaşmak ve en önemlisi kültürel bir bağ kurmak amacıyla bir araya geldiler.

Taşköprü ilçesinin köklü eğitim kurumlarından olan Fatih İlkokulu'nun kuruculuğunu üstlendiği, Muzafferettin Gazi İlkokulu ve Atatürk İlkokulu öğrencilerinin ortaklar arasında yer aldığı First Step First Aid (İlk Adım İlk Yardım) uluslararası eTwinning projesi çalışması olan yeni yıl tebrik kartı etkinliği başarıyla gerçekleştirildi.

Proje ortağı öğrenciler birbirlerine yeni yıl tebrik kartları hazırlayarak 2024 yılının güzel bir yıl olması temennisinde bulundular.
Proje kapsamında her ay ilkyardım konulu etkinlikler ve Web 2.0 araçlarıyla oyunlar hazırlanacak. Proje ortaklarıyla birçok işbirlikçi çalışmalar gerçekleştirilecektir.

Taşköprü ilçesinin köklü eğitim kurumları bu tür uluslararası projeler aracılığıyla öğrencilerine kültürel ve sosyal beceriler de kazandırmayı hedefliyor. First Step First Aid (İlk Adım İlk Yardım) projesiyle öğrenciler arasında kurulan özel bağ gelecekte daha pek çok benzer işbirliklerinin kapısını aralayacaktır.

01-01-2024

Kaynak: Taşköprü Postası